Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....


Γράφει ο φίλος Λευτέρης ......Το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΧ είναι πλέον ο Κισαμικός, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την 11η αγωνιστική του ομίλου τίτλου.
Ο σύλλογος του Καστελίου με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο πήρε επιβλητική νίκη επί του Ικάρου με 4-0 στα Νεροκούρου, ενώ την ίδια ώρα ο Ακρίτας γνώριζε την ήττα στη Σούδα από τον τοπικό Άρη με 2-0. Οι πρωτοπόροι έκαναν το "11Χ11" και αύξησαν την διαφορά τους στους 6 βαθμούς με 2 γκολ από τον Περράκη (49' και 85') και άλλα τόσα από τον Ανιάγκμπε (56' και 65'), ενώ από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο Τόλιας.
Μάλλον στα Χανιά τώρα αρχίζουν να το καταλαβαίνουν....εξάλλου δεν μπορούν και να κάνουν πολλά ώστε να ανατρέψουν την κατάσταση. Ας το καταλάβουν και η αρχή να γίνει από τους δημοσιογράφους που δεν ήθελαν άλλη ομάδα εκτός της πόλης των Χανίων στο προσκήνιο...βέβαια μετά το "στραπάτσιο" που έπαθαν από τον Πλατανιά, καλό είναι να αναθεωρήσουν τις ιδέες τους... ας το καταλάβουν ότι το ΜΑΜ πλέον είναι στην επαρχία, από εκεί ζουν και κάμποσοι καλοί Χανιώτες ποδοσφαιριστές....

Δεν υπάρχουν σχόλια: