Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ......


Σε συνέχεια των από 17.02.2012 Ανακοινώσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και περιγραφές των εβδομήντα επτά (77) αρχαίων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν το πρωί την ιδίας ημέρας από τις προθήκες του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία. ΕΔΩ θα δείτε τα κλεμμένα!!
Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση της αφαίρεσης των παραπάνω αντικειμένων μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις: 
Στον αριθμό 11012 της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση 
Στον αριθμό 210 647 6188 του Τμήματος Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που λειτουργεί από τις ώρες 08.00 έως 23.00 κάθε μέρα. 
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: financialpolice@hellenicpolice.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: