Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"ΚΡΗΤΗ ΑΕ"

Τη Δευτέρα πρόκειται να αναρτηθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος, μέσω της ανοιχτής διαβούλευσης (opengov.gr) για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας. Θα δοθεί προθεσμία περίπου 15 ημερών για να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και προϋποθέσεων που θα τεθούν και στη συνέχεια θα γίνει η επιλογή των δυο ατόμων που θα καλύψουν τις θέσεις.
Βρε λέτε να το πήραν απόφαση....και θα ξεκινήσουν; Απίστευτο αλλά τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά θα κωλώσουμε..υπομονή 15 μέρες και βλέπουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: