Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολύ γρίνια ακούγεται στον Πλατανιά.......ο Αύγουστος τους πάει κατά διόλου λένε! Οι τουρίστες δεν βγαίνουν από τα ξενοδοχεία τους για ψωνίσουν! Ε' καλά από τους τουρίστες περίμεναν να δουλέψουν; 'Οταν όλα τα έχουν προπληρωμένα και μάλιστα με 13% ΦΠΑ, κορόιδα είναι να ξεμυτίσουν από την ανέξοδη καλοπέραση; 
Την πάτησαν...αλλά το μαμ το έχουν οι Έλληνες και αυτοί δυστυχώς φύγανε οπότε ...... μάλλον θα το ξανασκεφτούν πριν τον ξανακάνουν!!! Η εκδήλωση και αυτό πρέπει όλοι να το κατανοήσουμε, πρέπει να γίνεται στην Κίσαμο....1000 άτομα την ημέρα το λιγότερο είχε και αυτό είναι κοινό μυστικό!! 
Τελικα μήπως την εκδήλωση την κάνατε για αντίποινα....παζάρι εμείς, Αύγουστο εσείς....;

Δεν υπάρχουν σχόλια: