Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

800 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!

Η Δασική υπηρεσία δια του εκπροσώπου της μας έδωσε την απάντηση που τόσο θέλαμε να ακούσουμε αλλά και ο φίλος ΠΑ.ΝΙΚΟΣ στην απορία του που δημοσίευσε στα Χανιώτικα Νέα!
"Αριθμός υπάρχει και είναι το οκτακόσια (800) άτομα αθροιστικά, από δυο τις εισόδους (του ακρωτηρίου).
Θα βρεθεί η φόρμουλα και θα επιβληθεί. Είναι όμως πολυ-υπηρεσιακό το θέμα."
Όπως βλέπετε και διαβάζετε στην απάντηση θα βρεθεί λύσει.....ή θα αυξήσουν τον αριθμό  των επισκεπτών βάζοντας ένα 0 στο τέλος και θα τους κάνουμε 8000, ή θα το ..ξεχάσουμε όπως ξεχάσαμε και πολλά άλλα!
Και να μην ξεχνάμε 800 στο σύνολο, όχι αυτά που λένε κάποιοι 800 την ώρα!!!

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Το εισητήριο με ημερομηνία 14/8/11 της "Γραμβούσα Μπάλος κρούϊσις", αντιτίμου 22 Ευρώ, έχει αριθμό 1855. Ήταν με το πλοίο "Γραμβούσα". Μαζί με μένα ήταν τουλάχιστον άλλοι 2 χιλιάδες κόσμου. Στο ίδιο καράβι. Βάλτε και τα άλλα 3 μικρότερα καραβάκια, τα οποία ήταν και αυτά γεμάτα, συν όλους όσους πήγαν με τα αυτοκίνητα τους, δεν θα είμασταν τουλάχιστον, και λίγους λέω, 4000 άτομα; ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ....