Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!!

24 Aυγούστου 1989, δήμαρχος στην μικρή μας πόλη ήταν ο σημερινός αντιδήμαρχος κ. Σχετάκης, υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ο κ. Κούβελας και πρόεδρος της Ν.Δ ο κ. Μητσοτάκης.
Τι σχέσει έχουν θα μου πείτε όλα αυτά....έ από το αρχείο μου βλέπω ότι ο τότε δήμαρχος ζητά με έγγραφο του - και προς τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και προς τον υπουργό- να υπαχθεί στην μελέτη δημοπράτησης του εθνικού δρόμου Νοπήγεια- Καστέλλι, η παράκαμψη της πόλης Κισάμου ως και το λιμάνι, αλλά και να δημοπρατηθεί η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της νέας εισόδου στην ανατολική πλευρά της πόλης.
24 Αυγούστου 2011 μήπως πρέπει να ξαναστείλουμε τα ίδια έγγραφα για να δούμε τόσα χρόνια που κόλλησαν οι..υποσχέσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: