Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ

Να ειπωθεί όλη η αλήθεια για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τη συμφωνία με την τρόικα, ζητάει από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Τα ψέματα και τα μισόλογα πρέπει να τελειώσουν. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιο είναι το διακύβευμα. Ποιες θυσίες, ποια πολιτική, πόσο χρόνο απαιτεί ο δρόμος της δημοσιονομικής προσαρμογής και της εξόδου από τη κρίση. Τι συνέπειες θα έχει η εφιαλτική προοπτική της χρεοκοπίας. Δεν μπορεί να ζητά την ψήφο της Βουλής των Ελλήνων ο κ. Παπανδρέου χωρίς να πει στα κόμματα και στο λαό όλη την αλήθεια».
Μακάρι να ξέραμε από την αρχή τις συμφωνίες και για το πρώτο μνημόνιο, όταν τις μάθαμε βέβαια ήταν πολύ αργά......όμως κάποιοι ήταν τότε από τους υποστηρικτές της ιδέας .....τώρα βέβαια, βλέπουν την αλήθεια και ανασκουμπώνονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: