Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Να τι λέει ο υπουργός -με καμάρι- για την πρόσληψη των νέων πυροσβεστών.......«την 1η Μαΐου προσελήφθησαν για την κάλυψη των κενών στο Πυροσβεστικό Σώμα της Κρήτης δεκάδες εποχικοί πυροσβέστες για όσο διαρκεί η αντιπυρική περίοδος, ωστόσο, οι ίδιοι δεν επιτρέπεται να εργάζονται τις Κυριακές, τις αργίες και καθημερινές μετά τις 10 το βράδυ, ενώ δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε περιστατικά που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 40 χιλιομέτρων από την έδρα τους»
 Αν δεν το καταλάβατε σας το ξαναλέω "οι φωτιές επιτρέπονται Δευτέρα έως Παρασκευή και ως τις 10 το βράδυ" μετά ο θεός βοηθός.....Αν η φωτιά είναι στο Ελαφονήσι, οι νέοι πυροσβέστες θα την περιμένουν στην Βάθη..γιατί είναι έξω απο τα όρια τους....κι όλα αυτά λόγω των γνωστών περικοπών που μας επέβαλε η Τρόικα. 
Τα λόγια είναι περιττά....αλλά με τέτοια χάλια τι θα περίμενες από τους εκλεκτούς μας. Διαλυόμαστε και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: