Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο ΜΙΜΗΣ

Την άποψη ότι «οι πολιτικές δυνάμεις μπορούν να επιβάλουν τον τελικό πολιτικό διακανονισμό του χρέους, με μερική διαγραφή του και με μακροχρόνιο αναπρογραμματισμό, μέσω της έκδοσης εγγυητικού ευρωομολόγου», εξέφρασε κατά τη συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.
Σημείωσε όμως ότι «δεν θα πρέπει να αποδειχθούμε προηγουμένως ιδανικοί αυτόχειρες ή να σπάσουμε πρώτοι στο ολέθριο παιχνίδι της αναμονής».
«Ναι, η πολιτική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα γίνει ο καταλύτης για την πολιτική αναδιάρθρωση και περαιτέρω ενοποίηση της ευρωζώνης. Διαφορετικά, κινδυνεύει να σπάσει η ευρωζώνη».
Ταυτόχρονα όμως, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αν και χαρακτήρισε «λάθος χάρτη της ευρωζώνης, τη γενικευμένη λιτότητα», εκτίμησε ότι, έστω και με αυτόν τον λάθος χάρτη, παίρνουμε χρήμα και δεν χρεοκοπούμε.

1 σχόλιο:

Rivendell είπε...

Ναι, οκ, άλλο δεν μας λέει ο Μίμης όμως!Το Μεσοπρόθεσμο, θα το ψηφίσει, ή όχι;