Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

Σήμερα στις 16.00 στην αίθουσα του Δήμου στον Δραπανιά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά των τριών πρώην δήμων της περιοχής μας. Μετά θα ακολουθήσει Δημοτικό συμβούλιο. 
Θα μάθουμε λοιπόν μετά από 6 μήνες, πόσο είναι το χρέος μας και αν πραγματικά μας αξίζει να είμαστε στους πορτοκαλί δήμους.... (αλήθεια δεν είπαν οτι το υπουργείο Εσωτερικών έκανε λάθος και θα το διορθώσουν; Τί έγινε άραγε;)
Η ενημέρωση πάντως είναι ανοικτή για το κοινό, και όποιος επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: