Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αριθμός απόφασης 130
Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά τα παραπάνω και αφού έλαβε υπόψη του:
1. Την υπ.αρ.47/11 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και την Εισηγητική
Έκθεση που την συνοδεύει.
2. Τις δ/ξεις του άρθρου 25 του Ν.3202/2003.
3. Τις δ/ξεις του άρθρου 159 του Ν.3463/2006
Αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Εγκρίνει και ψηφίζει τον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2011,όπως αυτός φαίνεται στην Εισηγητική Έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής και στο σύνολό του παρουσιάζει:
ΕΣΟΔΑ.......................................13.285.000,00 Ευρώ..
ΕΞΟΔΑ.......................................13.175.789,48 Ευρώ.
ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..................................109.201,52 Ευρώ.
ΓΝΩΜΗ ΜΕΙΟΨΗΦΗΣΑΝΤΩΝ:
-Η δημοτική Σύμβουλος κ.Σκουλάκη Ευφροσύνη είπε: Στο προϋπολογισμό που κατατέθηκε δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.Ψηφίζουμε θετικά όσον αφορά τη μισθοδοσία, τα συνεχιζόμενα έργα και τις μελέτες έργων που έχουν γραφτεί.
Με τη τοποθέτηση της κ. Σκουλάκη συμφώνησαν και οι Δημ. Σύμβουλοι
κ.κ. Σκουλάκης Μιχάλης, Σταθάκης Θεόδωρος, Παρτσαλάκης  Αντώνιος, Χορευτάκη Στεφανία, Πατερομιχελάκη Αικατερίνη και Ξυπολιτάκης Νικόλαος.
-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουκουράκης Κων/νος είπε: Ο προϋπολογισμός έχει έλλειμμα σε έργα αλλά κυρίως σε επίπεδο μελετών.Για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να θεωρήσουμε το συγκεκριμένο προϋπολογισμό αναπτυξιακό. Επικουρικά, επί πλέον παρουσιάζεται στο προϋπολογισμό κατακερματισμός ομοειδών έργων στο οικονομικό επίπεδο των απευθείας αναθέσεων. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για την εξόφληση των αιρετών από οφειλές παρελθόντων ετών. Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό εξαιρουμένων των κωδικών που αφορούν μισθοδοσία, συνεχιζόμενα έργα και συνεχιζόμενες μελέτες.
Με την τοποθέτηση του κ. Κουκουράκη συμφώνησαν και οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Μαυροδημητράκης Σπύρος, Χαιρετάκης Μιχαήλ και Μαρτσάκης Βασίλειος.
Ακριβές απόσπασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: