Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ο Βενιζέλος δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος από όλους τους άλλους....και αυτό φαίνεται πεντακάθαρα στην φορολόγηση του αλλά και των υπολοίπων 300 ...ναι αυτών που δηλώνουν ότι μαζί τα φάγαμε αλλά εμείς να πληρώσουμε.
Ο συντελεστής της έκτακτης εισφοράς για τους βουλευτές (5% αντί 4%) αντιστοιχεί σε επιπλέον μηνιαία επιβάρυνση μόλις 60 ευρώ. Αντίθετα, η διατήρηση της "αυτοτελούς φορολόγησης" της βουλευτικής αποζημίωσης σε συνδυασμό με τα αφορολόγητα "έξοδα παράστασης" για το 50%, σημαίνει, με πρόχειρους υπολογισμούς:
Ετήσιο όφελος 13.000 ευρώ για τους (ελάχιστους) βουλευτές χωρίς άλλα εισοδήματα.
Ακόμη μεγαλύτερο όφελος για όσους έχουν και άλλα εισοδήματα. Το όφελος αυξάνει, όσο υψηλότερα είναι τα εκτός Βουλής εισοδήματα των βουλευτών.
Ενδεικτικά, βουλευτής με 200.000 ευρώ εισοδήματα εκτός Βουλής, διατηρεί ετήσιο φορολογικό όφελος μέχρι 88.000 ευρώ.
Μετά λένε ότι αν δεν το ψηφίσουν το μακροπρόσεθμο (τα υπόλοιπα λαμόγια0  θα βγουν τα τανκ στους δρόμους, για να ισοπεδώσουν εμάς...φυσιολογικό....και εμένα να μου κάνανε τέτοιο χατήρι τανκ θα οδηγούσα..ενάντια των 300!!!
Άντε ρε Πάγκαλε πάρε των οματιών σου και τράβα να φας τα λεφτά μας.....μην ξεχάσεις βέβαια να πάρεις και τον Τσάρο που μας έλεγε ότι είχε και φιλότιμο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: