Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ......

Την ανάγκη ολοκλήρωσης του κεντρικού οδικού άξονα Χανίων–Σούγιας επισημαίνει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ζωτική σημασία για ολόκληρη τη νοτιοανατολική περιοχή του Νομού Χανίων. Ο κ. Δαμιανάκης κατέθεσε χθες σχετική ερώτηση στη Βουλή με αποδέκτες τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση.
Κύριε Δαμιανάκη, μιας και μείναμε χωρίς βουλευτή, αλλά και από ότι βλέπω μόνος σας τραβάτε τις επερωτήσεις στον νομό, μήπως μπορείτε να κάνετε κάτι και για μας από την δυτική μπάντα του νομού;
Το οδικό μας δίκτυο είναι σκοτώστρα, κόμβοι πουθενά, ελλειπής φωτισμός, εκατοντάδες παράνομοι παράδρομοι επι της"εθνικής", διαγραμμίσεις ξεθωριασμένες που φτιάχνονται και κάθε 5 χρόνια.... μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσουν τα έργα από εδώ και όχι από εκεί που μας συμφέρει; Η Κίσαμος είναι πόλη και θα έπρεπε να είχε ένα καλό οδικό δίκτυο ..τουναντίον η αθλιότητα του ΒΟΑ αλλά και του επαρχιακού δικτύου της περιοχής ....είναι πασίγνωστη!
Κάντε μια προσπάθεια και για μας, παρακαλώ!!

2 σχόλια:

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Μην ανησυχείς Γιάννη και ήδη έκανε κάτι. Ψήφισε όλα τα νομοσχέδια εφαρμογής του μνημονίου και αυτό για τα εργασιακά,την (τρίτη) αύξηση του ΦΠΑ κλπ. Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό με τους δρόμους.
Μα ποιός θα μπορεί πλέον να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο όταν η βενζίνη οσονούπω φτάνει στα 2 ευρώ και οι μισθοί - συντάξεις κλπ γίνονται....επιδόματα;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλό! Ίσως να έχεις δίκιο Ναπολέων!!