Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Βουλευτής Λασιθίου και Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:
 Αναφορά για τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με τη στάση των κρατουμένων στις φυλακές της Νεάπολης οι οποίοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη χώρου και τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό κρατουμένων που δυσκολεύουν τις συνθήκες διαβίωσης.
 Αναφορά για την κ. Υπουργό Υποδομών μετά από επιστολή του Νομάρχη Λασιθίου προς την ΕΥΕ ΒΟΑΚ σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΝΑΤΟΛΗ» για την καθυστέρηση πληρωμών σε έργα του ΒΟΑΚ που οδήγησαν στην παρέμβαση του Επιθεωρητή Εργασίας και του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.
 Αναφορά για την κ. Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με την καθυστέρηση της παράδοσης των νέων εργατικών κατοικιών στην περιοχή πίσω από την Παιδόπολη Νεάπολης στους δικαιούχους τους.
 Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης μετά από αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου Καλού Χωριού «Ο Πύργος» που αφορά την παραχώρηση έκτασης κυριότητας του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο Καλό Χωριό, το οποίο λειτουργεί ως αγροκήπιο για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
 Αναφορά για την κ. Υπουργό Υποδομών μετά από επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου που εκφράζει την ανησυχία του για την καθυστέρηση υλοποιήσεως τριών μεγάλων έργων στο Νομό Λασιθίου και την καθυστέρηση καταβολής αμοιβών στους εργαζομένους. 
Προσπαθεί ο άνθρωπος όπως μπορεί για να φτιάξει λίγα πράγματα στην περιφέρεια του πριν ... Όχι σαν τους δικούς μας που είναι παντελώς εξαφανισμένοι-πλην Δαμιανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: