Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟ.Τ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

Τούτες τις μέρες υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που πονάνε πιο πολύ. Είναι εκείνοι που βίωσαν την απώλεια των δικών τους ανθρώπων με τον πιο σκληρό τρόπο. Πήγαν για διασκέδαση, για δουλειά, για βόλτα και δεν γύρισαν. Δεν πρόλαβαν καν να χαιρετήσουν τους δικούς τους. Γιατί η αμέλεια κάποιων ασυνείδητων οδηγών, η υπερβολική ταχύτητα κάποιων άλλων, η κακή κατάσταση των δρόμων που κυκλοφορούμε, οδήγησε στην απώλεια κάποιων συνανθρώπων μας.
Με σύνθημα όχι άλλο αίμα αθώων ανθρώπων στην άσφαλτο ο σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ν. Χανίων (ΠΡΟ.Τ.Α.) θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11:00π.μ. συμβολική δενδροφύτευση στους Αγίους Αποστόλους με τη συνεργασία της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και της επαγγελματικής σχολής (ΕΠΑΣ) στέλνοντας το μήνυμα της αξίας της ζωής της μνήμης και της συνείδησης. 
Όπως ανέφερε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, ο Μανώλης Χουρδάκης, εκπρόσωπος του Συλλόγου ΠΡΟ.Τ.Α., θα πραγματοποιηθεί η δεντροφύτευση έτσι ώστε να αναδείξουμε τον αριθμό των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα στον Νομό μας και να γίνει κατανοητό πόσο μεγάλος είναι αυτός ο αριθμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: