Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη θα βρίσκεται η κ. Ντόρα Μπακογιάννη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Το Σάββατο θα παραστεί στο γάμο του γιου του φίλου της κ. Γιώργου Δεικτάκη στο Ηράκλειο, ενώ στα Χανιά θα έρθει την Κυριακή το μεσημέρι.
Στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής θα παρακολουθήσει τον Εσπερινό στην ιστορική Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος στο Νίππος Αποκορώνου.
-Στο Νίππος η κ. Μπακογιάννη θα κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτό το δελτίο τύπου λάβαμε από το πολιτικό γραφείο της κ. Μπακογιάννη! Κρατάμε το τελευταίο, και με πολύ ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις της! Λέτε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ