Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Κανονική αναβάθμιση και όχι κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Κισάμου ζητεί με ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής. Το Δ.Σ. μετά από αυτό, κατά τη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 27/4/2010 αποφάσισε ομόφωνα:
- Η Δ.Ο.Υ Κισάμου όχι μόνο πρέπει να παραμείνει στην Κίσαμο αλλά επιπλέον πρέπει κα να αναβαθμιστεί στα πλαίσια της αποκέντρωσης και της εξυπηρέτησης του πολίτη.
- Να ζητήσει επέκταση των γεωγραφικών ορίων εξυπηρέτησης της Δ.Ο.Υ Κισάμου ώστε να συμπεριλαμβάνει όλη την πρώην επαρχία Κισάμου και Σελίνου”. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Χωρίς αστυνομικούς κινδυνεύει να μείνει το Α.Τ Κισάμου, καθώς απο τους 20 άνδρες του τμήματος οι 10 έχουν φύγει και οι υπόλοιποι έχουν ζητήσει μετάθεση στα Χανιά! Το μπαλάκι -όπως γράφουν και οι Νέοι Ορίζοντες- βρίσκεται πλέον στα χέρια της δημοτικής αρχής και των φορέων της πόλης, που πρέπει άμεσα να απευθυνθούν προς κάθε αρμόδιο και να απαιτήσουντην άμεση επάνδρωση του Αστυνομικού τμήματος. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
 
Πριν κάμποσες μέρες είχαμε και την βόμβα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας που θέλει οίκημα, απο τον δήμο, που αν δεν της δώσει..... θα φύγει γι άλλες πολιτείες!
Οπότε το γλυκό αρχίζει να δένει, δεν μένει παρά να βάλουμε και το ΙΚΑ στον χορό, αφού η Πολεοδομία ήδη μας άφησε χρόνους! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: