Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ

Δήμαρχος που η θητεία του λήγει αυτό το χρόνο, σε δήμο που ανήκει στην επαρχία μας, και ήταν από τους πρωτεργάτες της μεγάλης φυγής … δεν καθίζει ποτέ ήσυχα.
Μετά το χαρτί που "έβαλε" να υπογράψουν όλοι οι νυν δήμαρχοι της περιοχής, για να φτιαχτεί παράρτημα του ΙΚΑ στον Ταυρωνίτη ..προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει και την Πυροσβεστική, που όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό θα μας μείνει άστεγη!
Μάλιστα έχει έτοιμο  κτήριο, όπως λένε, 400 τμ στην διάθεση του Αρχηγού!
Δεν έχουμε τίποτα με τον γειτονικό δήμαρχο που κάνει την δουλειά του, αλλά φανταστείτε τι αδιαφορία μας διακρίνει που μας κοροϊδεύουν και δεν το χαμπαριάζουμε!!!  
Είναι περίπτωση που μας φτύνουν και μείς νομίζουμε ότι ψιχαλίζει!!!

Μια και αναφερόμαστε στους γείτονες μας, στην προχθεσινή μάζωξη στο δημαρχείο για τον Καλλικράτη, ακούστηκε από άνθρωπο της περιοχής, ότι πρώην δήμαρχος του όμορου δήμου της Μυθήμνης, μάζευε υπογραφές τώρα και 10 μήνες για να μην γίνει η συνένωση με τους δυτικούς δήμους της επαρχίας. Μάλιστα ο κύριος αυτός έχει μαζέψει 1400 υπογραφές και είναι φανατικός πολέμιος του Καστελλιού! Γιατί άραγε κ. Μανώλη μας;

Δεν ξέρετε οτι η μόνη λάσπη που μας λερώνει είναι αυτή που ρίχνουμε εμείς στους άλλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: