Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Στη λίστα με τους 25 καλύτερους δημάρχους του κόσμου βρίσκεται ο δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα worldmayor.com, η οποία κάθε δύο χρόνια διοργανώνει το διαγωνισμό "World Mayor". Στην ειδική λίστα είναι ανάμεσα στους 9 καλύτερους της Ευρώπης!
Ο κ. Βιρβιδάκης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης στο διαγωνισμό, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή -τόσο για τον ίδιο, όσο και για το δήμο Χανίων- καθώς και μία σημαντική αναγνώριση της προσφοράς του.
Από την Ευρώπη στην σχετική λίστα υπάρχυν οι εξής:
 Ms Maria Emilia Neto de Sousa, Δήμαρχος Αλμάτα, Πορτογαλίας
 Mr Kyriakos Virvidakis, Δήμαρχος Χανίων
 Mr Ole von Beust, Δήμαρχος Αμβούργου, Γερμανίας
 Mr Stuart Drummond, Δήμαρχος Χάρτμπουλ, Αγγλίας
 Mr Gerard Collomb, Δήμαρχος Λυών Γαλλίας
 Mr Ilmar Reepalu, Δήμαρχος Μάλμε Σουηδίας
 Ms Adeline Hazan, Δήμαρχος Ρεμς Γαλλίας
 Mr Domenico Lucano, Δήμαρχος Ρίτσι, Ιταλίας
 Mr Ivo Gonner, Δήμαρχος Ούλμ, Γερμανίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kaliteri dimarxos eixe anakirixti ke i Dora.soi to basilio!!