Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 16 Μαΐου 2010

TI ΛΩΖΑΝΗ ...ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ

Από τις κινητοποιήσεις στο Καστέλλι (Πεδιάδος) για τον Καλλικράτη .....εκεί τουλάχιστον βγήκαν στους δρόμους......εμείς ώσπου να το κουβεντιάσουμε ..ώσπου να βρούμε τους αρχηγούς των κιμητοποιήσεων μας...ώσπου να δούμε τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε....το νομοσχέδιο όχι μόνο θα έχει ψηφιστεί, αλλά θα είμαστε καθ' οδόν και για τις εκλογές!!!! 
 Για την ιστορία...
Οι κάτοικοι του Καστελίου, που παρά την αντίθετη απόφασή τους, τους εντάσσουν στο σχήμα Αρκαλοχωρίου και Θραψανού, απέκλεισαν τις εισόδους του Καστελίου μέχρι αργά το μεσημέρι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Καστελίου ο δήμαρχος Μανόλης Σμυρνάκης υπέβαλε την παραίτησή του όπως και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι κάτοικοι και η Επιτροπή αγώνα, όπως είπε ο δήμαρχος Μανόλης Σμυρνάκης, τους ζήτησαν να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών ο «Καλλικράτης», διευκρινίζοντας ότι αν δεν γίνουν δεκτές οι απόψεις τους οι παραιτήσεις θα ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: