Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗΣ -ΚΑΚΟΚΡΑΤΗΣ

Η επιτροπή αγώνα του δήμου Κισάμου που αποτελείτε από 3 αυτοδιοικητικά μέλη (Δήμαρχο-αρχηγό μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης) και 2 πολίτες αποφάσισε να...μην κάνει τίποτα!!!
Και καλά κάνουν..δηλαδή τι θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον υπουργό ή τους βουλευτές …. Την βιαία προσαρμογή των Κολυμβαρίου και Βουκολών σε πολιτεία μία;
Εδώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι ντόπιοι δήμαρχοι, άρα τι απαίτηση έχουν …..όταν Μύθημνα-Ιναχώριο, αδιαφορούν και  Κολυμβάρι, Βουκολιές δεν μας κάνουν ….κέφι!!
Εξάλλου από σίγουρη πηγή ξέρω ότι οι βουλευτές, ούτε που το σκέφτονται να κάνουν παρέμβαση στον κ. Ραγκούση,..ούτε που το σκέφτονται…..αφού ο σκοπός τους έγινε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: