Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΡΕΠΠΑΣ ΕΔΩ.. ΡΕΠΠΑΣ ΕΚΕΙ .... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΠΠΑΣ ;

Αναβλήθηκε η διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, του υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, λόγω της συζήτησης στη Βουλή για τα οικονομικά μέτρα. Όπως πάμε όλο και κάτι θα συμβαίνει και δεν θα έρχεται..... σιγά το πράμα! Και όπως είπε και η Πουλχερία..... απο αναβολή σε αναβολή ο Γιώργος της Μαρίας γλύτωσε στο τέλος και ......το στρατιωτικό !!!
Σιγά μην ασχοληθούν με τον ΒΟΑΚ τώρα που υπάρχει τόση οικονομική κρίση... εξάλλου ποιος βουλευτής θα κάνει τσάρκα  τώρα που κόβονται μισθοί-επιδοτήσεις-συντάξεις; Κορόιδα είναι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: