Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΑΑΑΑΑΑΑΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ !!!!

Τα μαθητικά τους χρόνια θα θυμηθούν σήμερα πολλοί υπουργοί της  κυβέρνησης, κορυφαία κομματικά στελέχη και περιφερειάρχες καθώς θα κάνουν «φροντιστήριο» για τη διαχείριση κρίσεων.
Το μάθημα θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ με στόχο την επιμόρφωση των μελών της κυβέρνησης και των κομματικών στελεχών στο πώς πρέπει να αντιδρούν στην περίπτωση που έχουν να αντιμετωπίσουν μια κρίσιμη κατάσταση.
Ο δάσκαλος θα είναι ο ειδικός σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, καθηγητής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Ρόναλντ Χάιφετζ, ο οποίος μετακλήθηκε ειδικά από τον Γιώργο Παπανδρέου προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις του στα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης.
Ο κ. Χάιφετζ είναι διατεθειμένος να « εκπαιδεύσει» τους μαθητές του αλλά εάν τα βρει δύσκολα με μερικούς « ταραξίες» μαθητές είναι επίσης διατεθειμένος να γεμίσει το απουσιολόγιο και να τους αναφέρει στον διευθυντή κ. Παπανδρέου … Τα «μαθήματα» θα γίνουν σε δυο ενότητες που θα περιλαμβάνουν το μάθημα « η ηγεσία σε περιόδους κρίσης» και το μάθημα «στρατηγική για την αντιμετώπιση μιας κρίσης».
Αυτό που δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι το εάν θα βάλει διαγώνισμα. Η ιδέα αυτή βέβαια, θα ήταν αρκετά καλή προκειμένου να δει και ο κ. Παπανδρέου ποιοι μείνουν μετεξεταστέοι…
http://www.topontiki.gr/Articles/view/4379
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: