Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΕΤΕΡΩΝ

11500 κέντρο πληροφόρησης πελατών. Το κέντρο λειτουργεί από 07.00 π.μ έως 19.00 μ.μ. "έλεγε το μήνυμα", το τηλέφωνο 2822022095 που ήταν οι βλάβες της πόλης της Κισάμου ήταν κατεβασμένο από νωρίς, οπότε καταλαβαίνετε τι ενημέρωση μας έκανε η ΔΕΗ που την χρυσοπληρώνουμε.
Τα σαΐνια της ΔΕΗ έκοψαν λοιπόν το ρεύμα στη περιοχή μας (κάνουν λένε απεργία) την ώρα που τα περισσότερα μαγαζιά θέλουν να δουλέψουν, λες και έτσι τιμωρούν την κυβέρνηση. Σα δε ντρέπονται οι εργατοπατέρες που το παίζουν και συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Αλητεία και εκβιασμός σε βάρος των πολιτών.Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Και μια και λέμε για ΔΕΗ
Θα απαγορεύεται στο εξής στη ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε καταναλωτές με δηλωμένη αδυναμία πληρωμής λογαριασμών, όπως προβλέπει ο Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που ετοιμάζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Ο Κώδικας, ο οποίος θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά μόλις γίνει νόμος του κράτους, δίνει πολλές δυνατότητες στον πελάτη αν δεν πληρώσει σε 20 ημέρες τον λογαριασμό. Η οφειλή γράφεται έπειτα από δύο μήνες στον επόμενο λογαριασμό και αν πάλι δεν υπάρξει εξόφληση, ο προμηθευτής προβαίνει σε διαδοχικές προειδοποιήσεις με δεκαήμερη προθεσμία προτού κηρύξει τον πελάτη του υπερήμερο. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 100 ημέρες και αν στο μεταξύ ο πελάτης προσφύγει σε ένδικα μέσα ή αμφισβητήσει εξωδίκως το ύψος των οφειλών, ο προμηθευτής δεν μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση. Βεβαίως, η καταβολή της οφειλής θα είναι έντοκη αν χάσει ο πελάτης την ένδικη μάχη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: