Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η ΤΣΟΝΤ@

Η Τζούλι@ κατάφερε να μας αναστατώσει, κατάφερε να μας απεγκλωβίσει από τη καθημερινότητας μας, κατάφερε να μας ..ταρακουνήσει.
Φυσικά άλλο που δεν ήθελε και ο πεινάλας λαός, που έψαχνε απεγνωσμένα να ξεπεράσει έστω και για λίγο το οικονομικό στραπάτσο που του έκανε η κυβέρνηση.
Όπως έγραψε και κάποιος, μετά τον θάνατο του Michael Jackson,  η Τζούλι@ είναι ίσως ο δεύτερος άνθρωπος που κατάφερε να ταρακουνήσει τόσο πολύ το Ελλαδιστάν .
Υπερβολικό αλλά αν σκεφτούμε πόσοι άνθρωποι μιλούν σήμερα για την Τζούλια μάλλον ήταν πολύ ..πετυχημένο!! Υπερβολικό αλλά αν σκεφτούμε ότι σε δύο μέρες πούλησε 200.000Χ 19.90 Ε  έ τότε είναι …..επιτυχημένο.
Φυσικά η σημερινή κυβέρνηση της οφείλει πολλά ..εκτός από τον ΦΠΑ που εισέπραξε κατάφερε να περάσει και τα μέτρα που ήθελε, χωρίς να βγάλουμε μιλιά ! Κιχ δεν κάναμε, βλέπετε είχαμε το μυαλό μας αλλού…. στο σαμπανομπουκαλάτο !!
Και το πρόβλημα δεν είναι αν η κάθε Τζούλι@ κάνει ότι κάνει και γυρίζει ότι γυρίζει, είναι δικαίωμα της στο κάτω-κάτω της γραφής. Όμως αν προσέξατε τις τελευταίες μέρες ολόκληρο το σύστημα προωθεί την κάθε Τζούλι@ και προσπαθεί και την αναδείξει σε….. προσωπικότητα.
Α ρε Γκουσκούνη που είσαι;
Με αυτά λοιπόν ο αφελής λαουτζίκος πέφτει θύμα του συστήματος και καταλήγει να νοιάζεται περισσότερο για μια τσόντ@, παρά για το ότι έρχεται η καταστροφή της χώρας από κακές κυβερνήσεις και άπληστους κερδοσκόπους.
Αλήθεια πότε βγαίνει το δεύτερο μέρος της τριλογίας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FISIKA..AN H 'POOOOORRRRNI'aaa SIGNOMI..H TZOULI..EKANE SEX ME ENA MPOUKALI...FANTAZWMAI...POOOOSO "PINASMENH" ITAN....KAI AKOMA..POOOORNI...DEN LEI TIPOTA...PREPEI NA EINAI PERIFANH...ALLA TWRA POU TA LEME...SIGOURA DEN BREISKEI ANTRAS...AFOU KOUBALAEI KAI AROSTIES..POIS KSEREI TI THA KOLISOUN AYTOI...KALITERA AFISTE TH ME TO MPOUKALI THS