Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Και μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο το παρακάτω κειμενάκι το διάβασα τις προάλλες σε μια σελίδα ..ας με συγχωρήσει ο φίλος αλλά δεν θυμάμαι πια- και ίσως είναι το καλύτερο για όλα αυτά που γίνονται χρόνια τώρα στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
    "Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε μέτρα κατά του χουλιγκανισμού και των επεισοδίων που συμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα στα γήπεδα. Αφού συνέλαβε τους τρομοκράτες, αφού πάταξε το μικροέγκλημα, αφού έβαλε τάξη στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε γκέτο, αφού ασφάλισε τα σύνορά μας που έχουν γίνει ξέφραγο αμπέλι και αφού… συνέλαβε και τον Παλαιοκώστα, είπε να πιάσει και τους χούλιγκανς. Και τι ανακοίνωσε;  Ότι οι ομάδες που ευθύνονται θα πέφτουν κατηγορία, θα χάνουν βαθμούς, θα αποκλείονται από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και άλλα τέτοια. Και μιας και τα είπε αυτά καθάρισε και νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.
    Θα πάει δηλαδή στον Κόκκαλη και τον Πατέρα και θα τους διαλύσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Το καλύτερο ανέκδοτο. Το πολύ – πολύ να τα βάλει με καμιά κακόμοιρη ομαδούλα, να τη ρίξει στη Β’ κατηγορία έτσι για να φανεί άτεγκτος.
    Διότι θέλει κότσια να τα βάλεις με το κατεστημένο του ποδοσφαίρου και αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αποδείξει ότι έχει κότσια. Ούτε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. μπορεί να ομιλεί για μέτρα πάταξης του φαινομένου όταν και αυτός είναι υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια. Επί Σημίτη δεν είχε γίνει πάλι χαμός στα γήπεδα, σκοτώνονταν κόσμος και βγήκε τότε το ΠΑΣΟΚ και ανακοίνωσε… δρακόντειο νόμο για τους χούλιγκαν; Είδε κανείς να γίνεται τίποτε;
    Γιατί αν έχουν τα κότσια, ας τιμωρήσουν φέτος τον Παναθηναϊκό με υποβιβασμό για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
     
    Ας ρίξουν κατηγορία τον Άρη για τα όσα έγιναν στην Καβάλα. Οι Αρειανοί δεν είχαν δικαίωμα μετακίνησης προς την πόλη και τύπωσαν προσκλητήρια γάμου για να περάσουν τα μπλόκα της Αστυνομίας.
    Ας τιμωρήσει τον Ολυμπιακό να μην ξαναδεί άσπρη μέρα για τα όσα έχουν κάνει κατά καιρούς οι οπαδοί του.
    Ας τολμήσει ο κ. Χρυσοχοϊδης από φέτος για να δούμε τότε πόσα απίδια έχει ο σάκος. Διότι τσάμπα μαγκιές από την κυβέρνηση έχουμε χορτάσει."
     

    Υ.Σ Καλό είναι βέβαια να στίσει και στον τοίχο κάτι διαιτητάκια της οκάς που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρωταθλητές κάτι ομαδούλες της σειράς. Το τελευταίο είναι για την γειτονιά μας...και τον πόλεμο που  κάνουν κάτι τύποι της σειράς στην ομάδα μας !!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια: