Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ


"Μια σειρά δεσμεύσεων για έργα υποδομής στην Κρήτη ανακοίνωσε -χθες - σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο υπουργός Υποδομών κ. Δ. Ρέππας, έπειτα από μια πολύωρη περιοδεία σε όλη την Κρήτη, με όλη την ηγεσία του υπουργείου, σε έργα που εκτελούντα".
Μάλιστα όπως είπε και ο υπουργός με περηφάνια, "θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού" κάτι που μας έκανε όλους εμάς τους χαχόλους να  αναθαρρήσουμε .
700.000.000 ψίχουλα για τον ΒΟΑΚ είναι τελικά το ποσόν που θα διατεθεί στην Κρήτη και μάλλον μας κορόιδεψε χοντρά!! Αυτό το ποσόν δεν θα αλλάξει την οδική μορφή της Κρήτης, απλά θα την κάνει δυσκολότερη. Σα δε ντρέπονται οι ειδικοί που νομίζουν ότι ο λαός συνεχίζει να καταπίνει τα θα !  Παράκαμψη Κισάμου από τα Καλουδιανά είπε για την περιοχή μας.....πλάκα θα έχει ! Μόνο που ούτε τις μελέτες δεν έχουν κοιτάξει

Δεν υπάρχουν σχόλια: