Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Δολοφονία στη Βουλή των Ελλήνων!
Ο Βαλυράκης πυροβόλησε την Ελληνική Δημοκρατία και εγκατέστησε χούντα τύπου μπανανίας, σε συνεργασία με διεφθαρμένα πράσινα και γαλάζια λαμόγια.
Μιλάμε για την απαγόρευση στο να δίνονται τα πρακτικά της Εξεταστικής για την Siemens, στους βουλευτές.
Με αυτή τη φασιστική κίνηση οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί κηφήνες οι οποίοι ζούν σε βάρος των πολιτών στερούν απο τους Ελληνες πολίτες- οι οποίοι τους έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή με Γραμματείς και παλλακίδες-το δικαίωμα στην  αλήθεια για τα πολιτικά χανουμάκια που πεσμένα στα 4, σαν τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτω απο το τραπέζι του Μιζοφοράκου περίμεναν τη μίζα τους.
Καλούμε εδώ και τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου να στείλει σπίτι του τον Βαλυράκη, διαφορετικά θα είναι συμμέτοχος στο έγκλημα.
Όταν λέει να πονέσουμε για τη Siemens πρέπει να το εννοεί.
Δεν είναι δυνατόν ένας Παπανδρέου να επιτρέπει στον Βαλυράκη να δολοφονεί τη Δημοκρατία!
Την όποια εν πάση περιπτώσει...
πηγη
Αλλά διαβάστε και αυτά :
http://taxalia.blogspot.com/2010/03/siemens_11.html
http://www.antinews.gr/?p=37075

το παραπάνω κειμενάκι διαβάζεται συνοδεία μουσικής!! Κοίμησης!!!!
Αλλά για να καταλάβετε το χάλι μας αλλά και σε τι εποχές ζούμε, διαβάστε και αυτό......
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_8862.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: