Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 
Μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθούν τα μεγάλα έργα (ΒΟΑΚ-αεροδρόμια-λιμάνια) που έχει ανάγκη η Κρήτη, σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Σταύρο Αρναουτάκη. Στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στη νομαρχία Ηρακλείου, ο κ. Αρναουτάκης ξεκαθάρισε ότι οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για την Κρήτη θα υλοποιηθούν κατά γράμμα,(;) ενώ επιβεβαίωσε πως μέσα στο Μάρτιο θα υπάρξει επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου, το οποίο θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα μεγάλα έργα στο νησί.
Καλό είναι να κατέβουν τα μέλη της κυβέρνησης εκεί ...κοντά στις 25 του Μάρτη, που να γιορτάζουμε εκτός από την εθνική απελευθέρωση και την δική μας αναγέννηση! Παραπαπάμ παραπαπάμ!!!
ΠΙΝΟΚΙΟ
Ο κος Γιώργος Παπανδρέου, Πρωθυπουργός αυτής της χώρας δήλωσε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο: "Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι τους ενός μισθού να βοηθήσουν τη χώρα", ανέφερε και πρόσθεσε ότι συγκινείται ειλικρινά όταν τον σταματούν στο δρόμο και του λένε ότι "για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας"."Αυτό αποτελεί απάντηση σε όσα λέγονται για τους Έλληνες", πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.
α) Περιέργεια έχω να δω ένα να το λέει και να το κάνει.....αλλά και αν το λέει γιατί άραγε δεν το πρώτο-είπαν οι 300 λιγούρηδες ή έστω οι δικοί του;
β) Αν τα λένε αυτά οι Έλληνες μπράβο τους, αυτούς όμως που θέλει να νομιμοποιήσει, οι γνωστοί Αφγανοκευλαοπακιστανομαροκινοιρακινοί, άραγε θα δώσουν και αυτοί τον μισθό τους για να βοηθήσουν την αναγέννηση της  χώρας ;
ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: