Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΑΝΕΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε να ορίσει γενική συνέλευση το επόμενο εικοσαήμερο, όπως κατά νόμο προβλέπεται, θα προχωρήσει στις νόμιμες δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις, θα οριστεί ο τόπος και ο χρόνος της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας. Τα θέματα της συνέλευσης αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του Σαββάτου  και θα δημοσιοποιηθούν το επόμενο διάστημα, όπως κατά νόμο προβλέπεται.
Αποφασίστηκε ακόμα από το Δ.Σ. να προταθεί στον κ. Γιάννη Κλωνιζάκη να αναλάβει εκτός από α' αντιπρόεδρος να γίνει και εκπρόσωπος της εταιρείας μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο, αν δεν δεχτεί θα αναλάβει  α' αντιπρόεδρος της εταιρείας ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, Μάρκος Κατσουλάκης που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα κ. Τουλουπάκη Μιχάλη. Χρέη β' αντιπροέδρου στην ΑΝΕΝ θα αναλάβει ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, Δημήτρης Καφαντάρης και Πρόεδρος παραμένει ο μητροπολίτης πρώην Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίος*.
Διευθύνων σύμβουλος παραμένει φυσικά ο μεγαλομέτοχος πλέον ο κ. Σαραβελάκης. Για τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου έγινε πρόταση στον εκπρόσωπο του Δήμου Κισάμου, Μανώλη Χουρδάκη.

*Εγώ δεν έχω τίποτα με τον πρόεδρο εκτός .... ότι είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία και δύσκολα θα μπορέσει πια να επιβληθεί στο Δ.Σ άρα πρόεδρος είναι ο ........ ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: