Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.....

Με «όνειρο απατηλό» μοιάζει η καταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων πριν τα Χριστούγεννα, αν τελικά ισχύσουν όσα ανακοίνωσε χθες από το βήμα της ΠΑΣΕΓΕΣ η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.
Όπως είπε η Υπουργός, οι επιδοτήσεις θα καταβάλλονται στους παραγωγούς των Ενώσεων που έχουν ολοκληρώσει κατά 100% την ψηφιοποίηση των μητρώων. Αλλά εδώ και έξι μήνες μόνο 10 Ενώσεις από τις 120 σε όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει το 90%. Από την πλευρά τους οι επικεφαλής των Ενώσεων απάντησαν στην κ. Μπατζελή εμμέσως πλην όμως σαφώς ότι αν δεν ξεκινήσει η καταβολή των χρημάτων πριν τις γιορτές, το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση θα είναι τεράστιο.


Αν δεν τις δώσουν στην ώρα τους να ήξερα ποιος θα φωνάξει; Να ήξερα ποιος θα βγεί στους δρόμους; Γαργάρα θα το κάνουνε και τουμπεκι ψιλοκομένο. Που΄ναι ο κ. Καρχιμάκης να κάνει καμιά επερώτηση στον .... εαυτό του, όπως μας είχε συνηθίσει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: