Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΠΡΗ & ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

- Τα στοιχεία της Εθνικής στατιστικής υπηρεσίας είναι προϊόν επιστημονικής εργασίας και είναι απόλυτα διαφανή.
- Εμείς σαν υπηρεσία ενημερώνουμε για τα απολογιστικά στοιχεία του 2008 . Το φετινό έλλειμμα δεν είχαμε κανένα τρόπο να το γνωρίζουμε.
- Ήμουν το εύκολο θύμα της νέας κυβέρνησης. Βρέθηκα στο επίκεντρο μιας φιέστας που έστησε η κυβέρνηση για να αλλάξει την μορφή της ΕΣΥΕ.
- Ο υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου γνώριζε ότι η ΕΣΥΕ δεν εμπλέκεται στην πρόβλεψη, εν τούτοις άφησε έκθετη την υπηρεσία.
- Ο υπουργός οικονομικών ανέβασε το έλλειμμα και τον πήχη στο 12,7%, άνευ λόγου.

Αυτά από την συνέντευξη του κ. Μ. Κοντοπυράκη στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: