Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 68χρονου συμπολίτη μας που στήθηκε αργά χθες το βράδυ στην Κίσαμο, δυστυχώς δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Ο 68χρονος που έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και αγνοούνταν από χθες το πρωί όταν έφυγε από το σπίτι που διαμένει με την οικογένειά του στο Καστέλλι για να μεταβεί στην περιουσία του, που διατηρεί στον οικισμό Πάνω Κουνουπίτσα, νότια του δήμου Κισάμου, βρέθηκε τελικά νεκρός σήμερα το μεσημέρι από το ελικόπτερο που συμμετείχε στην έρευνα.
Στην περιοχή υπήρχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της εθελοντικής ομάδας εκτάκτων αναγκών νομού Χανίων, της ομάδας πολιτικής προστασίας της Νομαρχίας Χανίων, εθελοντές του δήμου Κισάμου, του δήμου Χανίων, η Λέσχη 4χ4 και κάτοικοι που πραγματοποιούσαν εντατικούς ελέγχους περιμετρικά της περιοχής του Καστελλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: