Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΠΟΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα η Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου θεωρεί υποχρέωσή της να δώσει κάποιες απαντήσεις. Ποτέ δεν τοποθετείται στα Δημοτικά Συμβούλια ή στις διάφορες επιτροπές του Δήμου, με κριτήριο το ποιος είναι ο κάθε συντοπίτης μας που ζητά το οτιδήποτε. 
Με το σκεπτικό αυτό και στην περίπτωση του κοινοτικού καταστήματος στα Τοπόλια, αντιταχθήκαμε στην πρόταση της Δημοτικής αρχής για εκποίηση του ακινήτου, μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο ως οφείλαμε και όχι ψιθυρίζοντας. 
Είναι υποχρέωση της Δημοτικής αρχής η προάσπιση, συντήρηση, διατήρηση της Δημοτικής περιουσίας και όχι η εκποίηση της και αυτά προτείναμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο συν το γεγονός ότι είπαμε να συντηρηθεί και δημιουργηθεί Δημοτικός ξενώνας. Τώρα αν η Δημοτική αρχή δεν θέλει να συντηρεί και να φροντίζει τα δημοτικά ακίνητα αλλά να τα αφήνει να διαλύονται είναι δικό της θέμα και αυτό φαίνεται και από τα υπόλοιπα Δημοτικά ακίνητα τα οποία, στην πλειοψηφία τους, λειτουργούν ως αγροτικά ιατρεία, αφημένα στην μοίρα τους.
Η Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικεί και παλεύει για ένα Δήμο που θα στέκεται στο πλάι των δημοτών του, θα διεκδικεί λύσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του, μακριά από διαπλοκές. 
Για την Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Φραγκιουδάκης Γιώργος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: