Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ...

....όπως ο ίδιος γνωστοποίησε σήμερα με ανάρτησή του στο Facebook.
Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:
Στις 21 Αυγούστου του παρόντος έτους έκανα μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έκανα αναφορά στην πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές στο Ε.Β.Ε Χανίων.
Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας στάθηκαν στο πλευρό μου άνθρωποι με εμπειρία στο επιχειρείν  καθώς γνώση της λειτουργίας του Επιμελητηρίου και των απαιτήσεων αυτού.
Στη συνέχεια υπήρξε εμπλουτισμός και συμπόρευση επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλο το νομό, με μια κατανομή ανά περιοχή, κατά επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και αριθμητικά ώστε να μπορεί να κατέλθει, με βάση τις απαιτήσεις του νόμου, ο συνδυασμός.
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών υπήρξε η διαπίστωση, από εμένα και όχι μόνο, ότι στη διαδικασία της συμμετοχής μας υπήρξαν παρεμβάσεις από θεσμικούς φορείς του τόπου, οι οποίοι θα έπρεπε να λειτουργούν ως θεματοφύλακες της διαδικασίας και όχι να επηρεάζουν και να χειραγωγούν πρόσωπα και καταστάσεις.
Επίσης, κοινή διαπίστωση είναι το γεγονός ότι, για λόγους που προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν, υπήρξε μια διαδικασία αντιπαράθεσης έξω από τα όρια που επιβάλλουν οι θεσμικές διαδικασίες, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον «τοξικότητας» μεταξύ συγκεκριμένων υποψηφίων, κάτι που δε συνάδει με τον τρόπο που προσωπικά αντιμετωπίζω τις εκλογικές γενικά διαδικασίες, που για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να εμπεριέχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Συζητώντας για αρκετές ημέρες με τους ανθρώπους που συμπορευτήκαμε σε αυτή τη διαδικασία αποφασίσαμε από κοινού να μην κατέλθει ο συνδυασμός μας στις επερχόμενες εκλογές.
Να ξεκαθαρίσω δε πως δεν είναι στη δική μου φιλοσοφία και λογική να καθοδηγήσω κανέναν για το τι θα πράξει, όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, κρίνοντας ποιος και γιατί είναι καταλληλότερος γι’ αυτό το ρόλο.
Σαφώς το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να με στηρίξουν με τη ψήφο τους.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν μέχρι και σήμερα σε όλη αυτή τη διαδικασία,  τους εύχομαι να λάβουν τη σωστή απόφαση και καλή επιτυχία σε όλους όσοι θα είναι υποψήφιοι.
Για το καλό του επιχειρείν, για το καλό των Χανίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: