Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο δήμαρχος Κισσάμου δυστυχώς, αντί, να απαντήσει στους δημότες της Κισσάμου για ποιο λόγο προχώρησε σε μια παράνομη εισήγηση, ενοικίασης δημοτικής περιουσίας, προς το δημοτικό συμβούλιο (αναγκάζοντας μάλιστα τους συμβούλους της δημοτικής αρχής να την ψηφίσουν), "κρύφτηκε" πίσω απο μια μηνυτήρια αγωγή εναντίον ενός δημοτικού συμβούλου. Του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κυρίου Παρτσαλάκη Αντωνίου, τάχα μου για συκοφαντική δυσφήμηση. 
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο τέλος της συνεδρίασης αφού καταδίκασα την ενέργεια του δημάρχου του ζήτησα να συμπεριλάβει στην μηνυτήρια αγωγή του και εμένα, αλλά και υπόλοιπους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, διότι τοποθετηθήκαμε όλοι στο ίδιο "μήκος και ύφος" με τον κ. Παρτσαλάκη.  
Αυτό είναι αποτυπωμένο στα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. 
Δήμαρχε σου το έχουμε πει πολλές φορές και σου το ξανά λέμε. Ξεκίνα να υλοποιείς έργα και δράσεις που θα στηρίζουν την ανάπτυξη, την ενδοχώρα, την κοινωνία μας συνολικά, με διαφάνεια, δίχως ασάφειες και εν δυνάμει ίντριγκες. 
Σταθάκης Θεόδωρος Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: