Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΣΣΑ .... ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Με το κουβαδάκι και κατόπιν εισήγησης του προέδρου της μονομετοχικής, κλείνουν τις λακκούβες για τους τουρίστες του Μπάλου, ώστε να μην πάθουν τίποτα και δεν προλάβουν να μην τους τρυγήσουν. Για τους δημότες πολίτες της πόλης αλλά και των χωριών θα κανει κάποιος πρόεδρος μια παρόμοια εισήγηση; 

Ο Δήμος Κισσάμου με την υπ.αρ.26/2023(ΑΔΑ 9ΡΘ8ΩΕΖ-ΚΜΒ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραχώρησε το δικαίωμα της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας περιοχής Βουλισμένης Ελαφονησίου, Γραμβούσας-Μπάλου και Φαλασάρνων, έως τις 31-12-2025, στην Δ. Κισσάμου Ακίνητα Μονομετοχική Α.Ε. η οποία με την υπ.αρ. 9/2023(ΑΔΑ 940ΑΟΛ3Ω-59Ρ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της την έκανε αποδεχτή.
Για τις ανάγκες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος και κάλυψης λακούβων του δρόμου προς το Μπάλο, καθότι από το καθημερινό πέρασμα έχει υποστεί φθορές και εγκυμονεί κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος (Σχετική και η από 11/09/2024 Έκθεση Αναγκαιότητας του Προέδρου), απαιτείται η προμήθεια των παρακάτω ειδών:
Ψυχρό επισκευαστικό ασφαλτόμιγμα για πλήρωση και επισκευή λακούβων στους δρόμους σε δοχείο 25 κιλών
Τεμ 1032 Χ 6,80 =7.017,60
 Φ.Π.Α (24%) 1.684,22
 Τελικό Ποσό 8.701,82
Με τόσα σακουλάκια πίσσα είμαι σίγουρος οτι ολος ο δρόμος ειναι πισσαρισμένος πλέον...
Κάθε μήνα ή πίσσα ρίχνουν ή θα κλαδεύουν τα πελώρια δένδρα ...... για τον όμορφο Μπάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: