Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΤΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Ανοικτή Επιστολή,
Μιχαήλ Θεοδωρογλάκη, Δημοτικού Συμβούλου Κισάμου 
Για την παράταξη «Κίσαμος …από την Αρχή»
Κίσαμος 17/10/2024 
Κύριε Δήμαρχε , 
Δεν θα σου γκρινιάξω και εγώ όπως οι ήρωες εκπαιδευτικοί (όσοι έχουν απομείνει) του  Ειδικού Σχολείου των Κουτουφιανών. 
Δεν θα κάθομαι να σε παρακαλώ και εγώ όπως οι γονείς των 17 παιδιών που φιλοξενούνται στο Ειδικό Σχολείο των Κουτουφιανών.
Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολιτική σπέκουλα και σε αυτό. 
Δεν πρέπει τα παιδιά αυτά να αισθάνονται πολίτες β' κατηγορίας, οι δε γονείς τους να αισθάνονται επαίτες.
Σήκωσε τώρα το τηλέφωνο και πάρε τον φίλο σου τον Πρωθυπουργό που σε «έχρισε» εκλεκτό του δήμαρχο και δώσε λύση το πρόβλημα. Θα σε ευγνωμονούν τα παιδιά αυτά που είναι δικά σου και δικά μας παιδιά. 
Και κάτι ακόμα. Εκτός από δήμαρχος είσαι και άξιος επιχειρηματίας. Μακάρι μάλιστα όσο καλός και άξιος επιχειρηματίας είσαι να ήσουνα το ίδιο και ως δήμαρχος. Μέχρι τώρα δεν το έχεις αποδείξει. Ευκαιρία σου να συνδυάσεις και τα δυο. Πώς ; 
Πριν μερικά χρόνια στο ΕΕΕΚ Κιλκίς που είναι από τα σχολεία που πορεύονται με συνέργειες και συνεργασίες εφαρμόστηκε το πρόγραμμα «Ελαιοπαντρέματα – Ελαιομπερδέματα. Γνοιάσου και συ και ανέθεσε στον αντιδήμαρχό σου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το σχολείο να το εφαρμόσετε. Σου παραθέτω τους παρακάτω συνδέσμους : 
ΕΔΩ
https://www.youtube.com/watch?v=7tJPls5w1ZU
Μπορείς εάν θες να πάρεις και τηλέφωνο : +234 1 075 340
Με εκτίμηση , 
Μιχάλης Θ. Θεοδωρογλάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: