Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;

Οι ωραίες σκέψεις πρέπει να δημοσιεύονται, ακόμα κι αν είναι δύσκολες στην υλοποίηση τους.
Γραφεί ο Γιάννης Βιολάκης στην σελίδα του, 
Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Κίσαμο.
Θα περίμενα απο την δημοτική αρχή αλλά και απο τον Εμπορικό μας σύλλογο, μια τέτοια ιδέα να την έχουμε υλοποιήσει ΦΕΤΟΣ.
Φανταστείτε την εικόνα αυτήν στην παραλιακή μας!!
Φανταστείτε την Χαρά που θα δίναμε στα παιδιά μας!!

Συμπληρώνω και εγώ οτι κάποτε αν θυμάμαι καλά την πρώτη χρονιά του ΝΕΣΚ επί προεδρίας Αννουσάκη έγινε μια προσπάθεια να στηθεί ένα χωριό του Αι Βασίλη στην παραλία του γηπέδου αλλά ναυάγησε απο το φόβο των καταγγελιών (είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια, κάτι παρόμοιο έγινε και με το παζάρι) 
Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις κύριος μοχλός για τέτοιες ωραίες ενέργειες είναι ο Δήμος ο οποίος ελάχιστες φορές τότε είχε στηρίξει τον ΝΕΣΚ. (μάλλον τα ίδια συμβαίνουν και τώρα).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: