Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΣΕ 6ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΛΥΚΕΙΑ!!!!

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα και ένα ακόμα θέμα που έχει ενδιαφέρον και μάλλον θα το παρακολουθήσουμε ....
 7. Αποδοχή παραχώρησης χρήσης από το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, στεγασμένου χώρου του Λιμ. Καβονησίου για την τοποθέτηση εξοπλισμού των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Είναι τα πράγματα που υπάρχουν ακόμα μέσα στα Λύκεια χιλιάδων Ε που θα πρέπει να φυλαχτούν σε χώρους ώσπου να φτιαχτεί το Νέο Λύκειο Κισάμου. Πάντως έκπληξη προκαλεί οτι ζητούμε απο το Δημοτικό συμβούλιο την αποδοχή της παραχώρησης την ίδια ώρα που ο Δήμος όπως φαίνεται απο την διαύγεια του ΛΤΝΧ έχει ζητήσει για 6 μήνες την παραχώρηση του χώρου με συμβολικό ενοίκιο 20Ε. 
Λέτε να μην την αποδεχτεί το Δημοτικό συμβούλιο; 
Φυσικά έκπληξη αποτελεί και το 6μηνο ..που αν το ερμηνεύομαι σωστά σε 6 μήνες θα έχουμε είτε νέα Λύκεια ή θα αποκτήσει ο Δήμος ...... νέες αποθήκες.

Δεν θέλω να πω για το κόστος της μετακόμισης, 9.800Ε αλλά εδώ φαίνεται αν υπάρχει εθελοντισμός και βοήθεια απο τους πολίτες που γι' αυτούς γίνεται και το Νέο Λύκειο. Θα μπορούσε ο δήμος να απευθύνει κάλεσμα σε πολίτες που διαθέτουν μεταφορικό μέσον να βοηθήσουν και μέρος απ' τα χρήματα (εκτός απο τον γερανό) που βγήκαν για την μετακόμιση να πάνε σε ιερούς σκοπούς. Βέβαια αν θα ξοδέψουμε 9.800 Ε για μετακόμιση 6 μηνών θα χρειαστούμε σε 6 μήνες άλλα τόσα για να τα πάρουμε απο τις αποθήκες του ΛΤΝΧ που θα λήξη το ενοικιοστάσιο για να τα πάμε που; Στο νέο λύκειο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: