Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.... ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ

Λίγο οι πιέσεις του blog, περισσότερες του ΝΕΣΚ ανάγκασαν τον Δήμο Κισάμου να κάνει δημοτικό συμβούλιο, δια περιφοράς, σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ώστε να οριστεί επιτροπή παρακολούθησης του μνημονίου συνεργασίας!!!!!! του Δήμου με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Κισάμου" με Δικαιούχο τον Δήμο Κισσάμου και συνδικαιούχο τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου. 
Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να κάνει κάτι τώρα ο δήμος, αλλά βλέποντας την ταχύτητα να βρει λύσεις σκέφτομαι καλά που ήταν τόσο καιρό....
Εξάλλου δεν είναι ένα απλό έργο του Ευρού, αλλά έργο που έχουν εγκριθεί 1.768.220,00 Ε. και δικαίως θεωρείτε αυτήν την στιγμή το μεγαλύτερο έργο για την Κίσαμο. 
Κρίμα βέβαια γιατί αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν προειδοποιήσει οτι το έργο πάει να χαθεί απο πέρυσι... έτσι φτάσαμε την ύστατη ώρα να γίνει η επιτροπή, αλλά δίχως λόγο αφού οι προθεσμίες είναι οριακές πλέον.

Για την ιστορία και μόνο για αυτήν η 5μελής επιτροπή αποτελείται από τους:
Πρόεδρος της Επιτροπής, ο Δήμαρχος Μυλωνάκης Γεώργιος με αναπληρωτή του τον Αντιδήμαρχο Μαυροδημητράκη Σπυρίδωνα.
Μέλη ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Σταθάκης Θεόδωρος με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο Ψαράκη Νεκτάριο.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου Κουνδουράκης Βασίλης με αναπληρωτή του τον Αντιδήμαρχο Κελαϊδή Ιωάννη.
Και απο τον Νέο Εμπορικό σύλλογο ο πρόεδρος του Χουδαλάκης Ευάγγελος, και το μέλος Πατεράκης Ευάγγελος,  με αναπληρωτές τον κ. Καστανοπουλάκη Κων/νο, Γεν. Γραμ. ΝΕΣΚ και κ. Σταθόπουλο Αντώνη, Αν. Γεν. Γραμ. ΝΕΣΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: