Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε ανάρτηση του blog σχετικά με την έγκριση με πλειοψηφία του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Κισάμου και το σχόλιο του πρώην Δημάρχου κ. Σταθάκη στην ανάρτηση μου   .... "Αυτή η εικόνα έπρεπε να απεικονίζει και τον δικό μας σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Αυτό ξεκινήσαμε, ετοιμάσαμε την μελέτη και την υποβάλαμε για χρηματοδότηση στο υπουργείο με εξασφαλισμένη την γη, το οικόπεδο του βιολογικού καθαρισμού.
Η νυν δημοτική αρχή επέλεξε να αλλάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου και τον τρόπο μεταφόρτωσης. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε (δούμε), πρώτα ο Θεός, κατά την λειτουργία, μετά την τελική υλοποίηση του. Εκεί που πάμε να μειώσουμε τα έξοδα, θα δημιουργήσει νέα.."
Απάντηση έδωσε ο νυν αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κισάμου κ. Μαυροδημητράκης με επιστολή του στο blog
" Ήταν αναμενόμενο το σχόλιο του κ. Σταθάκη σχετικά με το έργο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Κισσάμου μετά την έγκριση της ολοκληρωμένης πρότασης-μελέτης που υπέβαλε η παρούσα δημοτική αρχή. Ο κ. Σταθάκης «ξέχασε» βεβαίως να αναφέρει ότι όλες οι ενέργειές του για το θέμα επί των ημερών του συνάντησαν την καθολική απόρριψη από τις αρμόδιες υπηρεσίες λόγω ελλιπών –ανακριβών στοιχείων. 
Είναι πλέον γνωστό ότι για όλα τα έργα του Δήμου μέχρι σήμερα, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης (με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο κυρίως) ισχυρίζεται ότι την ιδέα, την σύλληψη, την μελέτη, την ωρίμανση, την υποβολή σε πρόγραμμα, την χρηματοδότηση, την έγκριση και την επίβλεψη κάθε έργου είχε ο ίδιος προσωπικά!
Μετά λοιπόν από την τόσο αποτελεσματική θητεία του είναι κατανοητό γιατί οι δημότες τον έστειλαν στην αντιπολίτευση, θέση όπου και θα τον διατηρήσουν!"
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: