Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΤΡΕΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ....

Ο Νέος Κισσαμικός εύκολα νίκησε (4-0) και τα Άπτερα στο γήπεδο του Κολυμβαρίου και συνεχίζει να είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.
Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Οκερέκε στο 5' και στο 50 λεπτό΄, ο Ντόντα στο 25’ είχε κάνει το 2-0 και ο Μπέκας έκλεισε το σκορ 4-0 στο 75’.
Για την ομάδα του Λευτέρη Βεστάκη αγωνίστηκαν οι Μαστοράκης, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης (72’ Γεωργανάς) , Σημαντηράκης (69’ Καρεφυλλάκης), Κομπογεννητάκης Ζαχ. Καστανοπουλάκης (61’ Μπέκας), Γοναλάκης, Κομπογεννητάκης Λευτ., Σταθάκης (69’ Χότζα), Ντόντα, Οκερέκε (72’ Μπρεδάκης)

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη μας και απο την μεθεπόμενη αγωνιστική, με τον καινούργιο χρόνο, θα αγωνίζεται στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου το οποίο είναι έτοιμο για να τον υποδεχτεί.
Επόμενη αγωνιστική και τελευταία του χρόνου το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 15:00 με τον Άρη Βουκολιών στον Ταυρωνίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: