Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

 Η τοποθέτηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη κατά τη σύνοδο των υπουργών Υγείας της Ε.Ε.... για την πανδημία στην Ελλάδα!! και γιατί η κυβέρνηση οδηγήθηκε εσπευσμένα στην απόφαση για επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.
- Έχουµε τον δεύτερο πιο γερασμένο πληθυσμό στην Ευρώπη ως ποσοστό γενικού πληθυσμού (28% του πληθυσμού µας είναι άνω των 60 ετών).
-Ένα 17% των Ελλήνων άνω των 60 ετών, δηλαδή περίπου 580.000 συμπολίτες µας, δεν έχουν ακόμη κάνει το εμβόλιο.
Εννέα στους δέκα θανάτους, δηλαδή 6.896 θάνατοι ή το 87,2% επί του συνόλου των θανάτων, µέχρι την Τρίτη αφορούσαν ανθρώπους άνω των 60 ετών, µε υποκείμενα νοσήµατα. Συνεπώς, είναι αναµενόµενο σε µια χώρα µε το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ηλικιωµένων στον γενικό πληθυσμό, όπου σχεδόν το ένα πέμπτο εξ αυτών δεν έχει κάνει το εμβόλιο, να παρατηρείται έξαρση της πανδηµίας σε αυτήν τη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: