Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Και μιας και έγραψα παρακάτω για την "ατυχία" που δέρνει την άγονη γραμμή Κίσαμος-Αντικύθηρα -Κύθηρα -Γύθειο, ήρθε καπάκι η ανάρτηση του δημάρχου Κυθήρων κ. Στρατή Χαρχαλάκη να δείξει τα καμώματα της κυβέρνησης.
"Η κακή συνεννόηση 2 υπουργείων και η απύθμενη ελληνική γραφειοκρατία αφήνουν τους 20 ήρωες των Αντικυθήρων χωρίς καράβι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη εν έτει 2018! Χτες βράδυ ζήτησα από τον Αρχηγό του Λιμενικού να μεταφέρει ψωμί στα Αντικύθηρα με ελικόπτερο καθώς οι προμήθειες του νησιού τέλειωσαν. Το αποδέχθηκε αμέσως και πριν λίγο οι κάτοικοι των Αντικυθήρων παρέλαβαν 50 κιλά ζεστό ψωμί. Ζεστό ψωμί στο νησί Μέτα από δεκαετίες... ευχαριστώ θερμά τον κ. Αρχηγό! Εύχομαι από την Τετάρτη να λυθεί το ζήτημα καθώς οι καταστάσεις αυτές δεν τιμούν τους αρμοδίους..."
Αυτά 

Δεν υπάρχουν σχόλια: