Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ Μανώλη Γιαννούλη και τον Έφορο κ. Κατάκη Δημήτριο.
Ο Δήμαρχος Χανίων άκουσε με προσοχή τις προτάσεις των εκπροσώπων του Φορέα για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και  δέχθηκε τα εύσημα από τους εκπροσώπους του Φορέα αναφορικά με το καλό επίπεδο καθαριότητας τόσο στην δυτική πλευρά όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων.
... Λέτε να μας επισκεφτούν και μας και να έχουν συνάντηση και με τον δήμαρχο Κισάμου; Ας μην ξεχάσουμε ότι είμαστε ο πρώτος δήμος σε επισκέψεις, λόγω Μπάλου-Φαλασάρνων και Λαφονησιού... όλο και κάποια πρόταση θα έχουν. 
Ενδεχομένως να έχουν και προτάσεις για τον κόλπο της Κισάμου, για χειμερινό τουρισμό λέω εγώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: