Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός που εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του σπουδαίου Τάκη Λουκανίδη, που “έφυγε” από τη ζωή. Ο εκλιπών, που υπήρξε σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, διετέλεσε προπονητής στη μεγάλη ομάδα του ΑΟ Χανιά τη σεζόν 1972-1973, στη Β’ Εθνική....Εντάξει ρε μάγκες, αλλά ας κρατάμε και τα προσχήματα, δηλαδή τι σχέση είχε ο Λουκανίδης, πέρα απο άνθρωπος, για τον Κισσαμικό; Καμιά. 
Ας προσέχει ο δημοσιογράφος της ΠΑΕ και ας κρατά λίγο τις αποστάσεις και να κόβει το καρπούζι στην μέση.
Δεν είδα ανακοίνωση για τον εκλιπών Δημήτρη Χοχλάκη που ήταν απο τα ιδρυτικά μέλη του Κισσαμικού, χρόνια στα γήπεδα με προσφορά μέσα και έξω απο αυτό; (φώτο δεξιά).
Και επειδή είμαι κοντολαίμης, η ομάδα μας είναι που έχει σώσει τα Χανιά ή το αντίθετο; Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουμε τι θα κάνουμε απο δω και πέρα;



Δεν υπάρχουν σχόλια: