Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


Με την ευκαιρία της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, Εορτή της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διοργανώνει εόρτια εκδήλωση την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018.
Όπως κάθε χρόνο, αυτή τη μέρα, έχουμε μία ευκαιρία να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα της Παιδείας, που θα πλουτίζει τον νου και την καρδιά. Μία Παιδεία ευαίσθητη στα κοινωνικά προβλήματα και έτοιμη να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα της κάθε εποχής. Οι λύσεις για την Παιδεία μας, πέρα από σχεδιασμούς και εξαγγελίες, πρέπει να φέρουν μέσα τους τα μεγάλα ιδανικά για να υλοποιήσουμε τα όνειρα των ανθρώπων, που διψούν για χαρά, δικαιοσύνη, αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια! 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18:00 Άφιξη στην ΟΑΚ.
Καλωσόρισμα από τον Δρ Κωνσταντίνο Β. Ζορμπά, Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ.
Εισήγηση από τον κ. Γεώργιο Καλαντζή, Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 
Συζήτηση-Προτάσεις.
 Κλείσιμο της εκδήλωσης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: