Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2018

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί στους δρόμους της Κισάμου!
Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Κισάμου, τον Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, τον Μορφωτικό, Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων προκηρύσσουν στην Κίσαμο αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό, με την ονομασία «2ος ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2018», στο πλαίσιο των παγκρήτιων περιφερειακών αγώνων δρόμου.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές – τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., αλλά και αθλητές – μέλη των συλλόγων δρομέων υγείας, μαθητές – μαθήτριες της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, αλλά και κάθε αθλούμενος πολίτης που ανάλογα με την ηλικία του, θέλει να συμμετέχει και να διασχίσει την αντίστοιχη διαδρομή τρέχοντας ή βαδίζοντας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 – ΩΡΑ 11.00
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΑΜΟΥ
3. ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
4. ΕΠΑΘΛΑ: Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες της κάθε αγωνίσματος και κατηγορίας θα απονεμηθούν: 
- Στους πρώτους νικητές – νικήτριες κύπελλα.
- Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – νικήτριες μετάλλια και διπλώματα.
- Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί τιμητικό - αναμνηστικό συμμετοχής.
Σε επόμενο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις κατηγορίες και τις αποστάσεις. 
Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6951 850 899 και στο e-mail: aokisamou@gmail.com
Δηλώσεις συμμετοχής στο e- mail: aokisamou@gmail.com
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΚΑΚΗ            ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: