Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ

Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, η ράμπα για αναπηρικά αμαξάκια ως συνήθως κλειστή από κάποιον ευσυνείδητο οδηγό. Συνεχές φαινόμενο σε μια πόλη που σε διώχνει.
Γιώργος Γουδής
ανάπηρος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο σου Γιώργο αλλά διαφωνώ με τη λέξη ανάπηρος.Δέν είσαι εσυ ανάπηρος που αγωνίζεσαι καθημερινά να επιβιώσεις σε ένα κόσμο τόσο αφιλόξενο για άτομα με ειδικές ικανότητες όπως εσένα.Ανάπηροι είμαστε όλοι εμείς που ενώ έχουμε την υγεία μας και τη σωματική μας ακεραιότητα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα και προσπαθούμε να φάμε ο ένας τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το προηγούμενο σχόλιο. Ποια ακριβώς είναι η "ειδική ικανότητα" ενός ανθρώπου που η μοίρα του έπαιξε τέτοιο παιχνίδι; Ποια ειδική ικανότητα έχει ο Γιώργος Γουδής που προέρχεται από την ατυχία του εις ότι αφορά την αρτιμέλεια του; Αν ο Γιώργος Γουδής και ο καθε Γιώργος Γουδής έχει "ειδικές ικανότητες" τις είχε ή δεν τις είχε και πριν και δεν αφορά το πρόβλημα υγείας του. Πολύ καλά λοιπόν και συνειδητοποιημένα αυτοπροσδιορίζεται ως ανάπηρος. Όσο για το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου δεν μπορεί να μην συμφωνήσει κάποιος μαζί σου. Είναι όπως το λες.